Skræddersyede SEO-analyser
med konkrete handlingsplaner

Lav SEO som en specialist, med unik ‘gør-det-selv’ løsning

Og bare rolig... Du behøver ingen erfaring med SEO!

"Super professionel og gennemarbejdet analyse!"

"Stor hjælp med både analyse & handlingsplaner!"

Christina N

"Jeg har samarbejdet med James igennem et par måneder nu vedr. SEO for en større webshop, som vi kører som et workshop-forløb. James kommer med helt konkrete muligheder, løsninger og forslag til vores SEO-arbejde, og han har altid spændende indsigter med fra andre cases og webshops, som giver stor værdi."

26/04/24

Yousef El-Bedri

"Jeg fik fornøjelsen af at blive konsulteret af Frederik. Han havde forberedt en længere præsentation, hvor han fremviste en SEO-analyse af min nuværende hjemmeside, researchede mine konkurrenter og lavede en konkret handlingsplan for mig. Det er tydeligt at mærke den dybdegående og skræddersyet tilgang - de sætter sig ind i enhver case, som var det deres egen. 5-stjerner herfra."

11/03/24

Cecilie Preisz

"Super professionelt og gennemarbejdet De er virkelig dygtige til det, de laver - og man føler sig i meget trygge hænder! Jeg havde et møde med Frederik, som havde lavet en meget professionel og gennemarbejdet præsentation. Kan varmt anbefales!"

07/03/24

250+ analyser senere drømmer vi om SEO til alle

SEO-analyser.dk er bygget af Raney Consulting, og kom til verden, da vi gennem utallige samarbejder indså, at størstedelen af små- og mellemstore virksomheder selv kan stå for deres egen SEO – hvis bare de har ressourcerne til det. Som virksomhedsejer kender du dit produkt i dybden. Og du kender din målgruppe. Derfor er du også den rette til at eksekvere på din SEO-strategi. Du mangler bare redskaberne. 

Succes med SEO afhænger af en kombination af analyse, den rette strategi og de rette færdigheder til eksekvering. Vi hjælper jer med at lave analyserne, vi bygger strategien, og vi giver jer færdighederne til selv at kunne eksekvere som SEO-specialister. 

Start din SEO rejse i dag

Analyser udarbejdet
0 +
Dages levering
0
Års SEO erfaring
0 +
Kvalitetsgaranti
0 %

Hvad kan du forvente?

Med den rette strategi og de rigtige værktøjer tager du et kvantespring mod din virksomheds organiske vækst

Få mere organisk trafik og flere konverteringer

Boost din hjemmesides synlighed og tiltræk mere organisk trafik uden forudgående SEO viden. Få konkrete handlingsplaner, skræddersyet til din virksomhed. 

Eksekver som en SEO-specialist

Få mere trafik til din side ved at eksekvere præcis som en SEO specialist. Med vores skræddersyede analyser kan du eksekvere som en SEO-specialist, uden forudgående erfaring. 

Spar penge - Gør det selv!

Reducer dine udgifter ved selv at kunne håndtere din SEO strategi internt. Endda helt uden at gå på kompromis med kvaliteten af arbejdet. 

Spar tid - Vi hjælper dig!

Du behøver ikke bruge timevis på at sætte dig ind i SEO og forstå hvordan algoritmen fungerer. Vi hjælper dig med professionelle analyser og strategier, så du blot skal lave arbejdet.

Lær dit marked at kende

SEO analyser har en unik egenskab til at skabe markedsforståelse. Med vores analyser får du en dyb indsigt i dit marked, som du kan bruge til at overhale konkurrenterne.

Giv konkurrenterne baghjul

Brug SEO analyser som redskab til at opnå en stor konkurrencefordel. Med vores professionelle og skræddersyede handlingsplaner kan du forstå og anvende SEO mere effektivt end dine konkurrenter. 

Hvad indeholder en SEO analyse?

Hos SEO-analyser.dk får du premium, professionelle SEO analyser, som identificerer din hjemmesides potentiale med SEO. Her er et overblik over nogle af analyserne.

Nuværende performance

Et komplet overblik over alle søgeord din hjemmeside rangerer på og ikke rangerer på. Selvfølgelig baseret på dit produkt og/eller ydelse.

Konkurrentanalyse

Vi dykker ned i dine konkurrenters hjemmesider, for at forstå hvor vi skal sætte ind for at slå konkurrenterne.

Content Marketing Plan

En skræddersyet content marketing plan har til formål at identificere hvilke keywords dine kunder søger efter, og hvad man bør prioritere i sit content.

Teknisk Audit

En teknisk audit er mere end bare at løse 404 fejl og broken links. Det kan blandt andet indebære løsninger inden for brugerrejsen, site health, pagespeed & structured data.

Og meget mere...

Hvad koster det?

SEO Analyse inkl. handlingsplan

Bestil en premium SEO analyse inkl. skræddersyet handlingsplan til din virksomhed
kr10000
kr 3500
Eks. moms
  • Analyser udarbejdet af de dygtigste SEO-specialister
  • Video-guides og templates specifikt designet til dine opgaver
  • Konkret handlingsplan med prioriterede opgaver til cirka 1 måneds arbejde
  • 30 minutters online gennemgang af handlingsplanen
  • 100% kvalitetsgaranti eller pengene tilbage
  • Opgaver i prioriteret rækkefølge
Introtilbud

SEO Analyse inkl. handlingsplan

Bestil en premium SEO analyse inkl. skræddersyet handlingsplan til din virksomhed

Introtilbud

Før

10.000 kr.

Eks. moms

3.500 kr.

Se kurv

Tilbuddet udløber om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

SEO Analyse inkl. handlingsplan

Bestil en premium SEO analyse inkl. skræddersyet handlingsplan til din virksomhed

Introtilbud

Eks. moms

Før

10.000 kr.

3.500 kr.

Se kurv

Tilbuddet udløber om:

Dage
Timer
Minutter
Sekunder

Bliv medlem af vores SEO-community og få prioritets support på dine SEO-udfordringer

I vores eksklusive SEO Community får du prioritets support på enhver udfordring i dit SEO arbejde. Få adgang til: 

SEO Community

Bliv medlem af vores eksklusive SEO-Community
kr1.497
kr 499 3 mdr. medlemsskab
  • Adgang til professionelle SEO-specialister
  • Et fællesskab med ligesindede SEO-interesserede
  • Løbende adgang til guides, anbefalinger & rådgivning
Earlybird

SEO Community

Bliv medlem af vores eksklusive SEO-Community

Earlybird

Earlybird Pladser (2/20)
Pladser (2/20) 10%

Før

1.497 kr.

Eks. moms

Eks. moms

499 kr.

3 mdr. medlemsskab

Dette er et introduktionstilbud. Første 20 medlemmer får de første 3 måneder til 499 kr. Herefter hæves prisen til 499 kr. / måned.

SEO Community

Bliv medlem af vores eksklusive SEO-Community

Earlybird

Earlybird Pladser (2/20)
Pladser (2/20) 10%

499 kr.

Før

1.497 kr.

Eks. moms

3 mdr. medlemsskab

Dette er et introduktionstilbud. Første 20 medlemmer får de første 3 måneder til 499 kr. Herefter hæves prisen til 499 kr. / måned.

Få en 30 minutters online gennemgang

Sammen med din nye analyse og handlingsplan får du en 30 minutters online gennemgang med en af vores SEO specialister. Her får du lov til at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Der er ingen dumme spørgsmål, og det handler om at få overleveret din handlingsplan så godt som muligt, så du er klar til at eksekvere på din nye SEO strategi. 

Ofte stillede spørgsmål

Vores skræddersyede analyser og handlingsplaner er bevist til at øge den organisk trafik for tidligere kunder. Vi er faktisk så sikre på vores know-how, at vi stiller en kvalitetsgaranti. Hvis du eksekverer på handlingsplanen, og inden for 6 måneder ikke får en mærkbar stigning i organisk trafik, tilbyder vi 100% refundering. 

Vi leverer konkrete handlingsplaner og letforståelige guides, så du selv kan eksekvere som en specialist. Du behøver altså ikke betale dyre konsulentregninger for at få specialistviden til din forretning. 

Nej, vores handlingsplaner og guides er designet til at være letforståelige og kræver meget begrænset forudgående teknisk viden.

SEO tager tid, men mange kunder ser markante forbedringer inden for de første 2-3 måneder.

 

Vi tilpasser løbende vores strategier baseret på data og resultater for at sikre, at du ser positive forandringer. Vi er faktisk så sikre på vores know-how, at vi stiller en kvalitetsgaranti. Hvis du eksekverer på handlingsplanen, og inden for 6 måneder ikke får en mærkbar stigning i organisk trafik, tilbyder vi 100% refundering. 

 

Ja, effektiv SEO kan markant øge din online synlighed og hjælpe dig med at overgå dine konkurrenter.

Med vores analyser og handlingsplaner bestemmer du selv, hvor meget tid du investerer i SEO. Har du lyst til at lægge 100 timer på en måned, så gør du det. Har du lyst til at investere 5 timer, så gør du det. 

Nej, vores løsninger er skabt til at kunne implementeres af virksomheder af enhver størrelse, selv af enkeltpersoner.

Med SEO-bureauer kan du blive fanget i dyre konsulentregninger, uden nogen garanti for resultater. Med vores løsning betaler du kun for strategien og handlingsplanerne. Eksekveringen står du selv for – og derfor bestemmer du selv, hvor stor en investering du vil lægge i det. 

Vores overkommelige priser er designet til små og mellemstore virksomheder, en god investering for din vækst.

Er du stadig ikke overbevist? Hvad med en kvalitetsgaranti?

Vi er SÅ sikre på vores produkt, at vi stiller en kvalitetsgaranti. Hvis du eksekverer på handlingsplanen, og inden for 6 måneder ikke får en mærkbar stigning i organisk trafik, tilbyder vi 100% refundering – no questions asked. Det vil sige:

0